+31621956091
info@kadovanmiek.nl

Blog #1

Blog #1

Het is vandaag vrijdag 27 maart 2020 en ik besluit mijn eerste blog te typen, een vrijdag die anders verloopt dan de normale vrijdagen. We zitten nu bijna 2 weken in een bijzondere situatie, het coronavirus wat over de hele wereld zoveel mensen ziek maakt speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Scholen zijn dicht en de kinderen krijgen thuisonderwijs. Het is een kleine wereld geworden waarin we rekening moeten houden met elkaar. Doordat we nu thuis zijn heb ik tijd om een blog te schrijven en ik leg jullie hieronder uit hoe het komt dat Kado van Miek weer actief is.

Ik ben achter de schermen al een tijdje hard bezig om de nieuwe website van Kado van Miek in te richten. Zoals sommigen van jullie misschien al hadden verwacht n.a.v. een enquête die ik een tijdje geleden heb gepost ben ik bezig om Kado van Miek nieuw leven in te blazen. Iets waar ik enthousiast over ben, genoeg nieuwe ideeën! Tot ik hier helemaal klaar voor ben hou ik jullie op de hoogte via deze blog.

Lieve groetjes,

Annemiek

8 reacties

 1. Gemma Hertog schreef:

  Mooi Annemiek, heel veel succes met je nieuwe start ! Je bent creatief genoeg om er iets heel leuks en moois van te maken! Succes en liefs ❤️🍀💪😘

 2. Esther schreef:

  Hey annemiek, mooi geschreven. Het is een rare tijd he.. Het komt vast helemaal goed met de 2.0 variant 👍

 3. Marja Berger schreef:

  Goed verwoord Annemiek, kanjer
  Veel succes xxx marja

 4. Natascha leeuwinga schreef:

  Lieve miek,

  Ken je al heel wat jaren, ben super trots op je. Maak je dromen waar😘

  Liefs Natasha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial