+31621956091
info@kadovanmiek.nl

Blog #3

Blog #3

Het is vandaag 2e paasdag, tijd voor een update.

Achter de schermen ben ik veel bezig met het ontwikkelen van de webshop. Dit is een tijdrovende klus en ook best lastig met de kinderen thuis om toch zoveel mogelijk productief te zijn.

Afgelopen week stond er een afspraak gepland met mijn coach. Samen werken we aan een ondernemersplan, ik leer zakelijker te denken. Het is voor mij erg fijn om hierop terug te kunnen vallen. Als ondernemer loop je best vaak tegen zaken aan waar je minder kennis van hebt of die gewoon totaal nieuw zijn. Het ondernemersplan krijgt steeds meer vorm, ik krijg veel inzicht in wie ik ben als ondernemer en wat ik wil bereiken. Binnenkort maak ik een blog over het marketingsonderzoek welke ik 2 maanden geleden gedaan heb.

Verder zijn er 3 nieuwe pagina`s online op de website:

Op de winkel pagina is de webshop nog niet geïnstalleerd, er zijn meerdere zaken die ik wil regelen voordat ik online ga. Maar natuurlijk staan er wel wat voorbeelden van artikelen op de pagina.

Het allerleukste deze week: het nieuwe logo van Kado van Miek is klaar. Ik ben zo blij met hoe hij geworden is! Natuurlijk show ik hem nog even in deze blog.

Ik wens jullie een fijne 2e paasdag, geniet ervan met je gezin. Blijf gezond!

 

Liefs,

Annemiek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial