+31621956091
info@kadovanmiek.nl

Troostkado

Troostkado, wat klinkt dat gek he? We geven kadootjes bij veel gelegenheden, maar juist een troostkado kan zoveel betekenen.

Troostkado

Wanneer iemand om wie je geeft veel verdriet heeft, ziek is of een dierbare is verloren, kun je je machteloos voelen. Je wilt iemand helpen, er voor iemand zijn maar je weet niet goed hoe. Soms is er gewoon zijn al genoeg, soms zijn je woorden op, heb je geen idee wat je moet zeggen. Wees eerlijk, zeg het gewoon. Het is niet raar dat je geen woorden hebt, soms zijn die er gewoonweg niet. Wanneer je veel verdriet hebt is het fijn als je weet dat iemand aan je denkt, meeleeft, meevoelt en je steunt. Dat hoeft niet met woorden, geef een knuffel, stuur een appje of een kaartje.

Een blijvende herinnering

Soms wil je meer dan een kaartje of bloemetje sturen. Wat is er mooier dan een blijvende herinnering aan iemand geven? Maar wat geef je dan? Het kan erg lastig zijn iets te vinden wat past bij het verdriet, wat de woorden verteld die jezelf even niet kunt vinden. Wij denken graag met je mee.

Hieronder staan wat voorbeelden van artikelen die je bij Kado van Miek kunt vinden. Dit wordt in de komende weken uitgebreid. De link om te bestellen vindt je HIER

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial