+31621956091
info@kadovanmiek.nl

Verzenden en Retourneren

Verzenden:

  • Pakketpost met track en trace  €6,95
  • Brievenbuspakket €4,10

Wij verzenden uitsluitend met PostNL. De verzendkosten die u betaald zijn portokosten, verpakkingskosten en BTW

 “Kado van Miek” is verantwoordelijk voor het proces tot aan de verzending. Na verzending ligt de aflevertijd in handen van PostNL. PostNL is sinds kort gestopt met een tweede bezorgpoging. Uw pakket wordt dan bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie afgeleverd. Wanneer het pakket niet binnen 7 dagen afgehaald wordt stuurt PostNL het terug naar “Kado van Miek” Houd de track and trace gegevens in de gaten om te zien waar het pakketje zich bevindt.

Indien het pakketje terug gestuurd wordt naar ons en u wilt het pakketje alsnog ontvangen dan brengen wij opnieuw de verzendkosten van €6,95 in rekening, ook als u geen verzendkosten betaald hebt ivm gratis verzenden.


Verpakking:

Misschien is het je al een keer opgevallen, omdat je bijvoorbeeld iets bij ons hebt besteld, maar wij hergebruiken onze eigen ‘afval’ verpakkingsmateriaal, om jou pakket in te verzenden. Op deze duurzame manier produceren we minder afval en proberen we ons milieu minder te belasten! Bij ons gaat veiligheid voor het uiterlijk -> Wij verpakken onze artikelen met zorg en liefde om te zorgen dat het niets te lijden heeft onder het vervoer door de pakketdienst. 

Afhalen:

Het is mogelijk om een bestelling af te halen bij “Kado van Miek”. Dit kunt u tijdens u bestelling aangeven. U krijgt van ons een e-mail wanneer het product klaar is en we een dag en tijd af kunnen spreken. Let op: Gepast betalen bij afhalen!

 


Retour:

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kadovanmiek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Een uitzondering zijn de gepersonaliseerde artikelen. Deze worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn na een succesvolle betaling definitief.

Kado van Miek

Torenwijk C 77

9663SB Nieuwe Pekela

info@kadovanmiek.nl

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial